IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ஐ Sarah Elysia del Vico

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sarah

avatar

Naam : PRINCESS CELESTIA.
Aantal berichten : 33

Character sheet
Alias: [ R ] apunzel
Leeftijd: [ 1 ] 9'8 Years 'ld
Partner: [ S ] ee all my dreams die.

BerichtOnderwerp: ஐ Sarah Elysia del Vico   zo nov 04, 2012 5:35 am
Name: Sarah Elysia del Vico.
Age: 19 years and 10 months 'ld.
Gender: Female.
Nature: Heterosexual.

Origin: Fairy tale land.
Job: Maid at Granny's Diner.
Crush: Flynn from Fairy tale land.
Partner: ×
Fairytale

Name: Rapunzel.
Story: Tangled.

Details: Rapunzel her hair can grow forever, it will never stop growing.
Once cut, her hair will stop growing and turn brown.
She also has the ability to reverse the aging of people or to heal wounds,
when doing this her hair will glow with a golden shine.
Character
[ Knap | Levendig | Naïef | Speels | Vriendelijk ]

[ Knap ] Sarah is een vrij slim meisje. Door al de tijd die ze besteedde aan leren en overige hobby's - wanneer ze nog vast zat in de toren als Rapunzel - heeft ze vrij veel dingen geleerd. Wel heeft ze de nare eigenschap om dingen gewoon gelijk te zeggen, kan dus moeilijk haar mondje houden. Opmerkingen die te vroeg worden gemaakt zullen soms zonder enige moeite tegen haar kunnen worden gebruikt, jammer genoeg.

[ Levendig ] Sarah geniet van haar vrijheid. Je kunt bijna zeggen dat ze leeft in het "hier en nu". Ze heeft vrijwel altijd een stralende glimlach op haar gezicht en maakt graag wat grapjes om de sfeer te doen oplichten. Echter kan dit in één vingerknip omslaan wanneer haar vrijheid dreigt gevaar te lopen, want ze stelt niets zoveel op prijs als dat. Het is immers alles wat ze nog heeft.

[ Naïef ] Sarah is de onschuld zelve, heeft ook een erg groot geweten en durft niet snel de regels te overtreden. Ze is blind voor leugens, gelooft vrijwel alles wat haar verteld wordt. Zelfs als mensen haar waarschuwen dat ze iemand niet moet vertrouwen: dan doet ze dit toch. Ze kan het gewoon nog steeds niet geloven dat mensen gewoon liegen, want waarom zou je de waarheid verbergen? Eerlijkheid duurt toch echt het langst.

[ Speels ] Ondanks het feit dat ze al bijna twintig is, is Sarah vrij actief in haar doen. Ze kan moeilijk stilzitten en moet altijd wel iets te doen hebben. Haar energiebron lijkt niet leeg te kunnen en daarom rent ze nog wel wat af. Dit vinden veel mensen irritant, omdat het ook nog eens gepaard gaat met snel gepraat en hoeveel lettergrepen ze per minuut over haar lippen kan laten komen... Je kunt het bijna een talent of gift noemen.

[ Vriendelijk ] Sarah is een persoon die moeilijk boos te krijgen is. Ze wilt altijd alles en iedereen helpen, is ook nog eens erg aardig. Dankzij haar grote geduld kan ze vrij veel hebben en soms gaat dit zover dat ze mensen gewoon helpt die het helemaal niet willen. Dit resulteert dan tot ondankbaarheid, maar daar trekt ze zich niks van aan: denk altijd bij zichzelf dat die mensen er stiekem wel blij mee zijn, maar het niet durven te uitten.


History
Dankzij haar moeders zwakke toestand tijdens het begin van haar leven, is Rapunzel geworden zoals ze is. Haar moeder – de koningin – was erg zwak en zou het hoogstwaarschijnlijk niet hebben overleefd, de bevalling. Echter was er een manier om de vrouw in leven te houden. Hiervoor was de magische zonnebloem nodig, die op was ontstaan via een druppel van zonlicht. Zoals de naam al weggeeft is de bloem magisch: zo kan deze bloem de veroudering van mensen terugdraaien of de ergste ziektes of wonden genezen. Jammer genoeg was deze bloem al gevonden door iemand anders: een oude vrouw. Deze zong een lied voor de plant, waarna zij als bedankje wat jonger werd. Door hebzucht verblind verstopte ze de bloem, zodat niemand anders deze zou vinden.
Omdat de mensen van het koninkrijk erg veel van hun koning hielden aarzelden ze ook niet wanneer hun gevraagd werd om opzoek te gaan naar deze bloem. Of het aan hun geluk heeft gelegen of niet, ze vonden de magische plant. De oude vrouw zag dit en kon het niet accepteren: ze moest en zou deze bloem terug krijgen. Echter was het te laat: van de bloem was al een drankje gemaakt dat de koningin had opgedronken. Rapunzel werd geboren en haar moeder bleef leven. Wel was er iets aparts aan het meisje: haar beide ouders hadden bruin haar, maar zij had mooi blond haar. Erg vonden ze het niet, hun dochter was prachtig en ze hielden zielsveel van haar.
Het geluk van de twee ouders duurde niet lang. Rapunzel werd ontvoert – door de oude vrouw – omdat deze haar “bloem” terug wilde. En het meisje was nu die bloem.

Rapunzel was destijds te jong om zich dingen goed te realiseren, laat staan herinneren, dus het was niet moeilijk voor haar ontvoerder om haar ervan te overtuigen dat zij haar moeder was. Een web van leugens hield het meisje vast in een toren, een toren op een afgelegen plek. Nu dat de vrouw haar bloem eindelijk terug had, was ze ervan overtuigd om deze goed bewaard te houden, voor altijd.
Het meisje kwam de toren niet meer uit, maar voelde zich niet opgesloten. Haar “moeder” deed het enkel omdat ze van haar hield, toch? Helaas kon het niet verholpen worden dat ze een lichte drang kreeg om toch de toren te verlaten, voornamelijk door één speciaal ding: de lichtgevende bollen die iedere keer te zien waren op de nacht van haar verjaardag. Ze wilde weten wat ze waren, waar ze vandaan kwamen enzovoorts. Haar moeder liet dit echter niet toe.

Toch kwam er een dag waarop alles drastisch veranderde voor Rapunzel. Een vreemdeling had zich een weg weten te banen de toren in, wel was het eerste wat ze deed hem knock-out slaan met een koekenpan. Ze verstopte hem in een kast, bang dat haar moeder erachter zou komen. Na lang zeuren om een bepaalde verfkleur – die alleen te krijgen was op een plek die drie dagen reizen was – ging haar moeder op weg om het voor haar lieve dochter te halen. Wetende dat ze nu genoeg tijd had voor zichzelf haalde ze de onbekende persoon weer uit de kast en bond hem – met haar haren – vast aan een stoel zodat ze hem kon ondervragen… Wanneer hij eindelijk wakker werd dan.
Hij bleek een dief te zijn, maar Rapunzel kon het niet echt veel schelen. Ze besloot een deal met hem te sluiten: hij zou haar naar de oorsprong van die glimmende dingen brengen, dan zou zij hem zijn schat teruggeven. Of ja schat: het was eigenlijk een kroon, die erg veel waard was. Hij accepteerde het aanbod en zo gingen de twee op weg.
Het viel wel te voorspellen dat Flynn – de persoon die Rapunzel hielp – gezocht werd, omdat hij iets had gestolen uit het koninklijk kasteel. Hierdoor komen de twee in nogal wat problemen en het duurt ook niet lang of Flynn komt achter Rapunzel haar gave.

Echter kwam haar “moeder” erachter, dat ze de toren had verlaten. Ze wist een list te verzinnen waardoor Flynn gevangen werd en Rapunzel weer terug ging naar de toren. Eenmaal in de toren overdacht het meisje wat dingen en kwam uiteindelijk tot de conclusie dat zij de verloren prinses van het koninkrijk was. De enige manier waarop Rapunzel nog in die toren kon blijven was tegen haar wil, dus werd ze vastgebonden.
Flynn wist te ontsnappen met de hulp van een paar vrienden en ging naar de toren zodat hij het meisje kon redden. Hij wist haar ook te redden, maar dit ging ten kosten van het leven van de vrouw. Samen met Rapunzel ging hij terug naar het koninkrijk, zodat ze herenigd kan worden met haar familie. Deze zijn hartstikke blij dat ze hun dochter eindelijk terug hebben.
Na alles hebben Rapunzel en Flynn gevoelens voor elkaar gekregen en trouwen ze uiteindelijk ook. Zo kreeg het sprookje van het meisje toch nog een happy end, of dat dacht ze dan.

De dag na haar bruiloft wordt ze wakker in een voor haar onbekende plek en Flynn is nergens te bekennen. Eigenlijk… Is iedereen weg. Verblind door paniek doorzoekt ze de plek waar ze is, maar ze kan niemand vinden en eigenlijk is het vrij klein. Een gewoon doorsnee huis, met enkel haar als bewoner. Doei happy end.
Haar uiterlijk is ook compleet veranderd, alles is anders. Ze verblijft een paar dagen in het huis, probeert connecties te leggen. Ze trekt de conclusie dat iedereen die zij kent hier moet zijn, ergens… Maar de kans dat ook hun uiterlijk is veranderd is vrij groot. Na lang na te hebben gedacht besluit ze om een andere naam te gebruiken, gewoon voor het geval dat.
Ze zwerft nu al een tijdje rond in Storybrooke, nog steeds opzoek naar haar geliefden. Dat is het enige wat belangrijk voor haar is en dan voornamelijk Flynn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jefferson
Rememberer
avatar

Naam : Celeste
Aantal berichten : 72
Leeftijd : 26
Woonplaats : The Internet~

Character sheet
Alias: Mad Hatter
Leeftijd: 29
Partner: There's no promise of a happy ending.

BerichtOnderwerp: Re: ஐ Sarah Elysia del Vico   zo nov 04, 2012 5:36 am

Yesh, perfect :3
Ze is goedgekeurd en je kunt gaan spelen. Veel plezier~ c:

_________________

You know what the issue is with this world?
Everyone wants a magical solution to their problem,
and everyone refuses to believe in magic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onceuponatime.actieforum.com
 
ஐ Sarah Elysia del Vico
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Character :: Character Introduction :: Accepted-
Ga naar: