IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Avery Mason

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avery

avatar

Naam : Tess.
Aantal berichten : 22

Character sheet
Alias: Lucy.
Leeftijd: 16yrs.
Partner: Believe It.

BerichtOnderwerp: Avery Mason   za nov 03, 2012 12:22 pm

C H A R A C T E R
Voornaam Avery
Achternaam Mason
Bijnaam Ave
Leeftijd 16 yrs
Geslacht
Baan Stand-Up Comedian -beginnend-
Geaardheid Hetero

F A I R Y T A L E
Naam Lucy Pevensie
Verhaal The Chronicles of Narnia
Bijzonderheden #

I N S I D E
Karakter
Avery is niet iemand die snel het kaas van het brood laat eten. Ze durft vrijwel alles en gaat dus meestal ook de uitdaging aan. Echter is ze een slim meisje, ookal kunnen sommige opmerkingen van haar niet slim overkomen. Doordat ze bijna alles zegt wat ze denkt krijgt ze dus ook vaak problemen, maar kan ze die meestal weer snel oplossen. Nooit zal ze tegen iemand liegen, ze zal altijd de waarheid spreken. Ookal is Avery dan niet het meest stille meisje, uit haarzelf gaat ze niet snel met een onbekend persoon een gesprek beginnen.

Verleden
Lucy had een gelukkig, normaal leven in Londen samen met haar broers Edmund en Peter en haar zus Susan. Totdat er oorlog uitbrak in Londen en haar familie genoodzaakt was te vluchtten. Zo trokken ze in bij Professor Kirke in het noorden van Engeland. Ineens ontdekte Lucy een kamer met enkel één kast erin. Geen gewone kast, want toen ze erin kroop merkte ze al snel dat ze in een andere wereld was beland: Narnia. Daar ontmoette ze een faun, genaamd Tumnus, waarmee ze vriendschap sloot. Hij vertelde haar dat ze beter terug kon gaan, wat ze dus ook deed. Eenmaal terug in Engeland geloofde echter niemand haar dat ze in een andere wereld was geweest.
Later neemt ze Edmund mee door de klerenkast, om hem het bewijs te laten zien dat Narnia wel bestaat. Echter is Edmund te bang dat hij een slechte indruk zal maken door te vertellen dat Narnia wel bestaat, dus ontkent hij het bestaan van Narnia.
Peter en Susan bespreken de zaak met Professor Kirke, die alleen maar zegt dat Lucy altijd de waarheid spreekt en niet gek is, terwijl Edmund niet altijd de waarheid spreekt.
Als de vier kinderen samen door de klerenkast gaan belandden ze allemaal in Narnia. Dat was meteen bewijs dat Narnia wél bestond en Lucy dus gelijk had. Lucy ging meteen naar haar vriend Tumnus, maar die blijkt gevangen te zitten. De kinderen zijn bang en vinden dat ze terug moeten gaan naar Engeland, maar Lucy wilt dat niet en vindt dat ze Tumnus moeten gaan redden.
Samen met Aslan gingen ze naar het paleis van Jadis, de witte heks om de gevangenen te bevrijdden. Met een groot leger gingen ze naar het slagveld van de witte heks waar de witte heks in gevecht is met Peter. Na de overwinning geneest Lucy de gewonden met het geneesmiddel dat ze van de Kerstman had gekregen. Na de slag werden Peter, Susan, Edmund en Lucy tot koningen en koninginnen van Narnia gekroond. Echter mocht het niet lang duren want een paar uur na de kroning werd de vloek van de Evil Queen over haar uitgesproken en werd ze verplaatst naar Storybrooke.

Hier begon Avery een 'nieuw leven', maakte ze een paar nieuwe vrienden en verkende ze Storybrooke. Ze had zelfs met haar gevoel voor humor van iemand het idee gekregen om een Stand-Up Comedian te worden aangezien ze nogsteeds geen werk had. Deze raad had ze opgevolgd en sinds dien is ze zelfs een beginneling in het 'vak'. Avery's leven kon niet beter worden, ze had alles wat haar hartje namelijk begeerde. Er was echter één klein nadeel; Avery herkende alles over haar vroegere persoon. Al haar fantasieën, dromen en dagdromen gaan negen van de tien keer over haar leven voor de vloek. Niet dat ze het erg vindt, maar het geeft haar altijd een soort gevoel dat ze terug wilt. Heel graag. Vooral omdat iedereen in Narnia haar nodig heeft, denkt ze, aangezien ze vlak voor de vloek nog tot koningin is uitgeroepen. Zelf baalt ze daar enorm van, daarom probeert ze meestal nooit te lang stil te staan bij alles wat ze terug ziet uit het verleden.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jefferson
Rememberer
avatar

Naam : Celeste
Aantal berichten : 72
Leeftijd : 26
Woonplaats : The Internet~

Character sheet
Alias: Mad Hatter
Leeftijd: 29
Partner: There's no promise of a happy ending.

BerichtOnderwerp: Re: Avery Mason   za nov 03, 2012 12:38 pm

Ik kan haar helaas nog niet goedkeuren; als je wilt dat Avery haar herinneringen over haar leven in Narnia nog heeft, zul je haar eerst als Rememberer moeten aanvragen aan mij of Samwise. Als je geen aanvraag wilt doen, heeft Avery geen herinneringen en zul je dus even je verleden moeten aanpassen. Mocht je haar als Rememberer willen aanvragen, kun je hier meer informatie en het aanvraagformulier vinden. Succes!

_________________

You know what the issue is with this world?
Everyone wants a magical solution to their problem,
and everyone refuses to believe in magic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onceuponatime.actieforum.com
 
Avery Mason
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Character :: Character Introduction :: Accepted-
Ga naar: