IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dyanna Carleen Forêt

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dyanna

avatar

Aantal berichten : 14

Character sheet
Alias: Huntsman
Leeftijd: 18
Partner: Do I love girls, or boys, I don't even know anymore.

BerichtOnderwerp: Dyanna Carleen Forêt   vr nov 02, 2012 8:13 am

C H A R A C T E R
Voornaam Dyanna Carleen
Achternaam Forêt
Bijnaam Cary, Leen, Anna, Dy,...
Leeftijd 18
Geslacht Vrouw
Geaardheid Biseksueel
Job Kok

F A I R Y T A L E
Naam Huntsman
Verhaal Snowwhite
Bijzonderheden Lenig, behendig in schieten en jagen, zeer scherpe zintuigen.

I N S I D E
Hobby's Jagen | Klimmen | Boogschieten | Schermen | Koken | ...
Likes Natuur | Adrenaline tijdens jagen | ...
Dislikes Eigen lichaam | Evil Queen | Vastzitten in deze wereld | Broers | ...
Turn ons Actief | Buitenmensen | Ogen | Lach | ...
Turn offs Lui | Vervelend | Valsheid | ...
Fears Voor eeuwig een meisje blijven | Verlamd raken | ....

Karakter Behendig | Koppig | Sluw | Sterk | Strijdlustig | Dapper | Eigenwijs | Goedaardig | Iets of wat prikkelbaar | Zwijgzaam met momenten

Verleden Lang geleden werd Charles geboren in een houthakkerfamilie, waar men altijd maar net toekwam met het voedsel. De winters waren altijd het moeilijkst. Van zodra hij kon houthakken hielp hij mee de kost te verdienen. Helaas bleek dat hij niet de beste houthakker was, dat hij niet zo stevig en sterk was als zijn broers. Hij was wel sterk, maar hij was niet een beer van een jongen zoals zijn broers of vader. Elke dag ging hij oefenen in het bos om sterker te worden. Tot op een dag dat hij een everzwijn hoorde. Langzaam ging hij af op het geluid. Zelf maakte hij geen enkel geluid. De everzwijn had zijn aanwezigheid totaal niet in de gaten. Het beest zag er zo lekker uit dat hij zonder na te denken met de bijl het dier zijn hoofd afhakte. Met een enkele schreeuw, was het everzwijn dood. Trots op wat hij gedaan had sleepte hij het lichaam van het zware beest naar hun thuis.

Vanaf dat moment was de Huntsman Charles geboren. Inplaats van te houthakken ging hij elke dag opzoek naar dieren. Hij maakte konijnvallen en schoot dikke bosduiven uit de bomen voor de maaltijd. Af en toe had hij ook geluk en kwam hij een hert tegen of iets anders groot. Plots waren de tijden gedaan dat de familie maar net rondkwam met voedsel. Elke dag stond er een goed maal op tafel en viel er zelfs nog vlees te verkopen op de markt. De held van de familie was hij geworden. Alleen zijn broers waren tegenover hem veranderd. Jaloers, dat waren ze geworden. Waarom had hij het talent gekregen dat ervoor zorgde dat er elke dag een uitgebreid maal op tafel stond ? Waarom was hij degene die nu alle liefde van moeder en vader kreeg. Meteen plande de broers een plan om hem aan de koningin te verkopen. De koningin kon altijd iemand gebruiken die ervoor zorgde dat het beste en verst geschoten vlees op tafel werd geserveerd. Zo gezegd zo gedaan.

Op een dag stond plots een volledige koninklijke wacht voor zijn deur. Ruw namen ze hem mee en dat voor slechts enkele duiten. Kilometers ver reisden hij, om dan uiteindelijk aan te komen bij het koninklijk paleis. Daar werd hij meteen uitgebreid verwelkomt. Van de koningin kreeg hij zijn eigen hut in het bos dat slechte enkele kilometers van het paleis was. Hij mocht mee eten samen met de koninklijke familie. Er werd hem van alles beloofd en gegeven, zolang hij maar elke dag het beste dier dat hij gevangen had, gaf aan hun. Vanaf die dag leefde hij in de hut in het bos, elke dag jagend zodat de koningin altijd het beste stukje vlees had. Alhoewel hij soms het beste dier voor hemzelf hield, gaf hij het meeste toch aan de koningin. Dit uit dank voor de hut, speciaal op maat gemaakte kleding, elke dag een paar goudstukken en duiten als vergoeding. Al bij al was het leven zo slecht nog niet. De jaren gingen langzaam voorbij. Hij leefde een iets of wat sober maar gelukkig leven. Tot dat hij plots de opdracht kreeg van de koningin om een meisje te doden. Hij accepteerde deze job, denkend dat het meisje iemand slecht was. Toen zag hij haar. Het mooiste meisje dat hij ooit gezien had, lief en teder. Hij kreeg het niet over zijn hart haar te doden. Hij vertelde haar ver weg te rennen, omdat de koningin haar schoonheid wou wreken. Zelf doodde hij een hert en gaf het hart van dit hert als bewijs aan de koningin. Vlak daarna vluchtte hij, wetend dat de koningin het ooit te weten zou komen dat hij haar niet het hart van het meisje gegeven had. Dagenlang legde hij kilometers af terug richting zijn oude huis. Wanneer hij daar weken, bijna maanden later daar aan kwam, was er niets meer van over. Alles was platgebrand tot de grond. Enkel nog een laagje zwarte as maakte duidelijk dat hier vroeger iets stond. Met een gebroken hart reisde hij verder en verder. Af en toe verbleef hij in een herberg die hij dan vlees bracht als betaalmiddel. Andere keren zette hij een tentje op in het bos. Nooit bleef hij lang op dezelfde plek, altijd verder reizend.

Dan van de ene dag op de andere stond hij plots in een andere wereld. Het was meer dan een schokkende gebeurtenis voor hem. Niet alleen de wereld waar hij ooit in leefde was plots veranderd, maar ook zijn uiterlijk. Toen hij de eerste keer zijn weerspiegeling terug zag, zag hij niet de rosse, jonge man met aardevegen op zijn gezicht, maar een jong meisje. Een knap jong meisje die hem verbaasd terug staarde. Dagenlang was hij verbaasd en bleef hij maar zijn uiterlijk bekijken en er voorzichtig aanvoelen. Dit was een droom, het kon niet anders. Tot hij enkele zwakke geruchten hoorde. Plots kwam hij te weten wat er allemaal gebeurd was. De koningin had een deal gesloten met Rumpelstiltskin en had deze plek, Storybrook gemaakt. Iedereen die er leefde was uit een sprookje gekomen. Er waren enkele die zich hun verleden in het sprookje nog herinnerde, net zoals hem.

Toen hij besefte dat hij niet meer terug kon, werd de harde waarheid hem maar al te duidelijk. Voor eeuwig was hij een meisje. Meteen haatte hij zijn nieuwe lichaam. Hij was geen meisje, had nooit geweten hoe een meisje in elkaar zat en dergelijk en nu, nu was hij er gewoon weg 1. Alles was nieuw voor hem. Hij moest opnieuw leren stappen, dit keer elegant en verfijnd. Zijn taal en manier van praten moest hij veranderen, zijn denken moest hij veranderen. Elk kleinste dingetje moest hij veranderen, terwijl hij nog steeds een jongen was, hoe je het ook draaide of keerde. Zo moest hij ook een nieuwe naam nemen. Al snel koos hij voor een naam die bijna een letterlijke vertaling van zijn oude was en zijn achternaam behield hij. Vanaf toen noemde hij Dyanna, wat godin van het jagen betekende, en als 2de naam Carleen, wat de vrouwelijke versie van Charles was. Natuurlijk viel het de mensen algauw op dat hij geen 'meisje meisje'. Toch wist hij zich na een tijd aan te passen, alhoewel hij nu nog steeds geen echt 'meisje meisje' is en hij vaak conflicten heeft met zichzelf. Zelf wist hij niet meer goed wat hij nu eigenlijk was, een jongen of toch een meisje ? Elke dag overtuigd hij zichzelf nu dat alles ooit wordt terug gedraaid en dat hij dan terug een jongen is, zoals hij nu nog steeds is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samwise
Combination Character
avatar

Naam : Ryann
Aantal berichten : 62
Leeftijd : 27
Woonplaats : the Shire

Character sheet
Alias: Cheshire Cat
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Every adventure requires a first step. Trite, but true, even here.

BerichtOnderwerp: Re: Dyanna Carleen Forêt   vr nov 02, 2012 8:17 am

En goedgekeurd~! Veel plezier met spelen~! ^^

_________________

                                                most everyone's mad here. you may have noticed that i'm not all there myself.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dyanna Carleen Forêt
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Character :: Character Introduction :: Accepted-
Ga naar: