IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alexander Marshall

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexander

avatar

Aantal berichten : 44

Character sheet
Alias: Rippertjiep
Leeftijd: 17
Partner:

BerichtOnderwerp: Alexander Marshall   vr nov 02, 2012 5:57 am

G E N E R A L

Full name: Alexander Marshall
Nickname: Little kid
Age: 17 years
Gender: Male
Job: Bouncer


F A I R Y T A L E

Character Rippertjiep
Fairytale Narnia
Details Hij is ongeveer 30 centimeter hoog, staat op zijn achterpoten en draagt altijd een degen bij zich.

O U T S I D E

Length: 1.56m
Weight: 40kg
Posture: Als je goed kijkt, zie je dat Alexander wel iets weg heeft van een muis met zijn kleine gestalte, tengere bouw en spitsneusje.
Haircolor: Bruin
Hairstyle: Warrig met een schuine pony
Eyecolor: Chocoladebruin


I N S I D E

Karakter Op het eerste gezicht lijkt Alexander het perfecte slachtoffer om te pesten en om je lunch te betalen, maar uiterlijk kan bedriegen. De jongen is iemand die niet met zich laat sollen en zich heel makkelijk uit benarde situaties kan redden. Hij is slim, weet hoe hij zijn uiterlijk moet gebruiken en heeft een tong van goud. Natuurlijk zou hij nooit alles en iedereen aankunnen, maar hij is gewoon veel te dapper en te arrogant om dat toe te geven. Nee, hij kan alles en zal dan ook zoveel mogelijk mensen proberen te helpen. Voor de rest heeft hij een natuurlijke afkeer voor katten, ontwijkt hen instinctief. Alleen als hij echt geen keus heeft, gaat hij de confrontatie met hen aan.


P A S T

Verleden Rippertjiep heeft altijd al bekend gestaan om zijn dapperheid en niet omdat hij soms nogal een grote mond kon hebben, maar omdat hij de leiding had over 12 muizen die zijn bevelen blindelings opvolgden. Op de dag dat de sprekende dieren uit dreigen te sterven in Narnia, kwam hij de jonge prins Caspian tegen, die het blijkbaar amusant vond dat hij maar een muis was. Natuurlijk kon hij er niet om lachen en beval zijn 'mannen' om de jongen een lesje te leren. Sindsdien lacht Caspian niet meer met zijn grootte en heeft zelfs een soort van respect voor hem. Later ontmoette hij koning Peter en Edmund en koningin Lucy en Susan en besloot hij mee te vechten in de strijd tegen Miraz. Daar liet hij nogmaals zien hoe dapper hij en de andere muizen waren, maar raakte wel dodelijk gewond. Door het toverdrankje van Lucy overleefde hij het, maar zijn staart was hij wel voor altijd kwijt. Na een paar dagen ontbood Aslan hem en ging hij met knikkende knieën naar de leeuw toe. Nee, Rippertjiep was nergens bang voor, maar een gigantische leeuw was toch niet niks. Van Aslan mocht hij een wens doen voor zijn dapperheid en natuurlijk was er maar een ding dat de muis wilde, zijn staart terug hebben. De vloek viel net op hetzelfde moment dat hij hij zijn staart terugkreeg, daarom is hij zelf niet naar Storybrooke gepoeft zoals hij dat noemt. Spijtig genoeg waren wel al zijn vrienden weg en bleven hij en Aslan helemaal alleen achter. Na een tijdje smeekt Rippertjiek Aslan om hem daar ook heen te sturen en natuurlijk deed die aardige leeuw dat ook.

Het eerste gevoel dat door hem heen ging toen hij merkte dat hij ergens was beland dat hij niet kende, was verbazing. Over wat hij voelde toen hij merkte dat hij een mens geworden was, zullen we het maar niet hebben. Natuurlijk was hij zijn staart voor de tweede keer verloren en het had even geduurd voordat hij terug kon lopen zonder zijn staart aangezien deze er altijd voor gezorgd heeft dat hij zijn evenwicht kon bewaren. Vanaf het moment dat hij terug fatsoenlijk kon lopen, begaf hij zich tussen de mensen en merkte dat hij kleiner was dan de meeste mensen die er rondliepen. Niet dat het hem veel kon schelen aangezien hij altijd al klein geweest was. Maanden heeft hij rondgelopen in het dorp, de gewoontes van de andere overgenomen zodat hij niet opviel en zijn naam veranderd in Alexander. Zo leerde hij dat bijna iedereen zijn geld verdiende door te werken, dus ging hij zelf ook opzoek naar een baantje. De eerste plek waar hij in die zoektocht terecht kwam, was een soort van bar. Hij zou er nooit naar binnen gegaan zijn als er geen geschreeuw had geklonken en als krijger kon hij natuurlijk niets anders dan gaan kijken wat er aan de hand was. Net op het moment dat de jongen naar binnen wilde gaan, zag hij hoe twee kerels werden buiten gegooid. Met grote ogen had Alexander de reus van een vent aangekeken en besefte meteen dat hij zijn 'droombaan' gevonden had. Na een beetje babbelen met de baas van de bar kreeg hij zijn baan en tot nu toe heeft hij zijn baas nog niet teleurgesteld ondanks zijn kleine gestalte. Naast die baan is hij nog altijd opzoek naar zijn vrienden, zowel de muizen, als de andere dieren als de mensen.


Slechtste geschiedenis ooit


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jefferson
Rememberer
avatar

Naam : Celeste
Aantal berichten : 72
Leeftijd : 26
Woonplaats : The Internet~

Character sheet
Alias: Mad Hatter
Leeftijd: 29
Partner: There's no promise of a happy ending.

BerichtOnderwerp: Re: Alexander Marshall   vr nov 02, 2012 6:30 am

Helemaal prima! Hij is goedgekeurd en je mag beginnen met spelen!
Veel plezier :]

_________________

You know what the issue is with this world?
Everyone wants a magical solution to their problem,
and everyone refuses to believe in magic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onceuponatime.actieforum.com
 
Alexander Marshall
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Character :: Character Introduction :: Accepted-
Ga naar: