IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Special characters

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jefferson
Rememberer
avatar

Naam : Celeste
Aantal berichten : 72
Leeftijd : 26
Woonplaats : The Internet~

Character sheet
Alias: Mad Hatter
Leeftijd: 29
Partner: There's no promise of a happy ending.

BerichtOnderwerp: Special characters   wo okt 24, 2012 9:24 am

Zoals je duidelijk geworden zal zijn uit het verhaal en de regels, woont er maar één type mens in Storybrooke: mensen die afkomstig zijn uit sprookjes en daar door de Evil Queen geplaatst zijn. Deze mensen weten niets meer over hun verleden - zij denken dat ze al hun hele leven in Storybrooke gewoond hebben. Niemand is er ooit weggegaan, niemand is er ooit gekomen. Storybrooke is een eiland en dat zal het altijd blijven.

Er zijn echter uitzonderingen op dit verhaal, en natuurlijk kunnen deze uitzonderingen gespeeld worden. Hiervoor moet je echter wel toestemming vragen aan het beheer. Om dit te doen, kijk je bij de uitleg van het soort personage dat je graag wilt spelen, en stuur je het lijstje, volledig ingevuld, in een PB naar een van de beheerders. In de titel van je bericht vermeld je welk soort personage je wil aanvragen. Kijk hieronder voor een opsomming van de soorten personages.

R E M E M B E R E R [5 slots vrij]
Binnen Storybrooke zijn er een paar mensen die zich hun leven in de sprookjes wél nog kunnen herinneren. Deze mensen weten af van de vloek van de Evil Queen en leven in hun hoofd constant in twee werelden: Storybrooke en hun eigen wereld. Meestal houden ze zich afzijdig van de rest van de mensen, te gebroken door het gemis van dierbaren die niet meer weten wie ze zijn of door heimwee.


Spoiler:
 

S T R A N G E R S
Zoals gezegd komen er geen vreemdelingen in Storybrooke. Punt. Zo is het al 28 jaar geweest. Alleen de mensen die hier al hun hele leven denken te wonen verblijven er. Maar de laatste tijd komen er wel vreemdelingen naar Storybrooke. Deze vreemdelingen zijn over het algemeen geen storybook characters.


Spoiler:
 

C O M B I N A T I O N - C H A R A C T E R S [4 slots vrij]
Sommige strangers kunnen, met toestemming van het beheer, wel storybook characters zijn, omdat ze zichzelf bijvoorbeeld net op tijd hebben kunnen redden, voor de vloek van de Evil Queen iedereen naar Storybrooke stuurde. Zulke personages zijn dus tegelijkertijd Rememberers en Strangers.


Spoiler:
 

Q U E E N
De Evil Queen is degene die verantwoordelijk is voor de vloek die iedereen naar Storybrooke heeft gestuurd. Zij weet precies nog wie iedereen is en wat er gebeurd is. Haar haat voor Snow White, die indirect verantwoordelijk was voor de dood van haar geliefde, heeft ervoor gezorgd dat ze een koude vrouw is geworden die enkel en alleen op haar eigen happy ending uit is; deze haat is ook de reden voor de vloek. De vloek zou iedereen naar een plaats brengen waar alleen zij een happy ending zou krijgen. In Storybrooke is ze burgemeester. Let wel: de Queen heeft in haar sprookje weliswaar krachten, maar deze zijn in Storybrooke niet bruikbaar omdat er geen magie in de wereld is. Kijk voor meer informatie hier.


Spoiler:
 

R U M P E L S T I L T S K I N
Rumpelstiltskin is de deal-maker in Storybrooke zoals hij dat ook in zijn eigen wereld was. Hij is degene die de vloek gecreëerd heeft, in de hoop zo zijn verloren zoontje te kunnen vinden. In een deal met de Evil Queen gaf hij haar de vloek, in ruil voor één ding - in de nieuwe wereld die de Evil Queen zou creëren, zou ze alles moeten doen wat hij haar vroeg zolang hij 'alsjeblieft' zei. In Storybrooke is hij feitelijk degene die verantwoordelijk is voor het verstrekken van huizen en land, en dus ook degene naar wie alle belasting toe gaat. Let wel: Rumpelstiltskin heeft in zijn sprookje weliswaar krachten, maar deze zijn in Storybrooke niet bruikbaar omdat er geen magie in de wereld is. Kijk voor meer informatie hier.


Spoiler:
 

_________________

You know what the issue is with this world?
Everyone wants a magical solution to their problem,
and everyone refuses to believe in magic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onceuponatime.actieforum.com
 
Special characters
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: General :: Information-
Ga naar: