IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alanze 'Leona' Villanueva

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Leona

avatar

Naam : Mups.
Aantal berichten : 32
Leeftijd : 21
Woonplaats : Cardiff - Torchwood Institute

Character sheet
Alias: Puss in Boots
Leeftijd: 19'5
Partner: Pull me closer, kiss me hard, let me pop that bubblegum heart.

BerichtOnderwerp: Alanze 'Leona' Villanueva   do nov 01, 2012 7:27 am

B A S I C S
Name Alanze “Leona” Villanueva
Age 19’5
Gender Vrouwelijk
Race Human/Cat
Job Butler/Housekeeper

Fairytale The Puss in Boots
Character Puss in Boots
Abilities Kat-Menstransformatie – Verloren, goed met zwaarden, lenig.

C H A R A C T E R

The Adventurer Als Puss in Boots was ze een avonturier; dat is ze nog steeds. Ze is nieuwsgierig, roekeloos en heeft een onverzadigbare honger naar informatie. Haar hele uitstraling is die van een ontdekker. Ze ademt mysterie en dat maakt haar des te meer een begeerd object. Er zit echter ook een slechte kant aan haar avontuurlijke kant; ze stopt niet. Dat stemmetje wat zegt “misschien moeten we dit niet doen” heeft ze gewoon niet. Het heeft haar al meerdere keren diep in de problemen gebracht.

The Temptress Leona is verleidelijk en gebruikt dat onbeschaamd. Goed, ze zal niet iedereen in haar bed trekken, maar voor iemand van negentien en een half heeft ze aardig wat mensen op haar lijstje staan. Ze is onbeschaamd als het gaat om haar lichaam – heeft geen problemen met naaktheid als anderen haar kunnen zien – en de enige reden dat ze haar rijbewijs de eerste keer heeft gehaald is dat ze een nogal kort rokje droeg. Haar vorige banen pasten wel bij deze eigenschap; ze is kissogram geweest – iemand die je kan inhuren die dan als “cadeau” met de jarige kust – en een model. Het is echter het avontuurlijke aan haar wat echt verleidelijk is. De geur van het avontuur zal menige jongen die zijn dromen nog niet heeft opgegeven meeslepen in een avontuur wat vaak slecht afloopt. Voor de jongen dan, niet voor Leona. Zij weet zich altijd wel te redden.

The Feline Ze is onafhankelijk, loyaal aan zichzelf en gaat waar ze wil. Ze houdt niet van beperkingen, regels of clichés en als ze die toch tegenkomt, zal ze zich er niet aan houden. Mensen waar ze om geeft houdt ze op een armlengte afstand, bang dat haar gevoelens haar or haar vrijheid de nek omdraaien. Ze is niet eenzaam; ze is een einzelgänger. Ze werkt je niet expres tegen; het is gewoon haar manier van doen. Leona is als een kat, vrij en zelfstandig. Ze heeft in principe niemand nodig en als ze wel iemand nodig heeft, zal ze dat niet graag toegeven.

The Lonely Child Diep vanbinnen heeft ze weldegelijk gevoelens en die kan ze soms niet beheersen. Ze is sterk vanbuiten, maar vanbinnen is ze alleen, bang om verlaten te worden. Daarom hecht ze zich niet; in haar verleden ging alles wat ze had ten onder, nu is ze bang dat dat weer zal gebeuren.

The Ruthless One Ze mag dan een heroïsch masker opzetten voor anderen, als ze alleen is, is het begrijp “genade” voor haar geen bekende. Als je iets fout doet, moet je daarvoor boeten. Zeker als je Leona zelf wat aandoet, is er maar een advies wat zal werken; ren. Ren tot je niet meer te vinden bent, want ze zal haar zoektocht niet staken tot ze er zeker van is dat je gestraft bent. Ze kent geen genade, niet voor anderen en niet voor zichzelf. “The world is a terrible place where good people get hurt.” Heeft ze wel eens gezegd, maar ze heeft zich ook voorgenomen om degenen die dat op hun geweten hebben, niet te laten gaan.

P A S T

Alanze heette niet altijd Alanze; haar eerste naam was Duchess. Ze was een kitten van drie maanden toen ze werd meegenomen door een molenaar met een rattenprobleem. Ze groeide uit tot een niet erg stevige, maar snelle kat die aan de ratten snel een eind maakte. De molenaar heeft altijd goed voor de oranje poes gezorgd. Aan het eind van zijn leven ging de molen naar zijn oudste zoon, de ezel naar zijn tweede zoon en Duchess ging naar de jongste zoon. In het begin was de jongen teleurgesteld met de kat, maar Duchess bleek slimmer te zijn dan de meeste katten. In de loop der jaren had ze geleerd hoe te praten en had ze de mensen waarmee ze leefde goed bestudeerd. Ze maakte haar meester een voorstel: Zij zou hem rijk maken, als hij haar een paar laarzen gaf.

De molenaarszoon gaf haar de laarzen en Duchess maakte haar woorden waar. De volgende paar maanden ving ze geregeld konijnen, die ze dan als “cadeau” naar de koning bracht. Als hij vroeg van wie deze cadeaus kwamen, vertelde de kat hem dat ze kwamen van haar meester, de Markies van Carabas. De koning, die de naam van de poes niet wist, begon haar Alanze te noemen, wat mirakel betekent. Over de jaren is ze deze naam gaan aannemen.

Na twee jaar besloot de koning dat de prinses, zijn dochter, met deze Markies van Carabas moest trouwen. De molenaarsjongen – die niet precies wist wat Alanze allemaal had gedaan – werd overvallen door dit voorstel, maar de kat had een oplossing. Ze vertelde haar meester om in de rivier te gaan zwemmen en terwijl hij dit deed, verstopte zij zijn kleren. Zo kwam het dat, toen de koninklijke stoet de rivier naderde, de kat uitriep: "Help, help, de Markies van Carabas verdrinkt!" De naakte, natte molenaarszoon werd uit het water gered, in koninklijke gewaden gewikkeld en in de koninklijke koets gezet. Daar ontmoette hij zijn toekomstige vrouw en zij werden – zoals in ieder goed sprookje – verliefd op het eerste gezicht.

Natuurlijk ging Alanze mee naar het kasteel, waar ze de molenaarszoon een laatste dienst bewees. Een oger huisde in het kasteel van de koning. Deze kon van gedaante veranderen en nam vaak de gedaante van een leeuw aan, waarin hij dan dienaren verslond. Alanze kwam aan haar laatste en huidige bijnaam – Leona – door deze te verslaan met een list. Ze haalde de oger over om in een muis te veranderen, waarna ze die opat. Dit was niet zonder gevolgen. Met de oger at ze ook zijn vermogen om te veranderen op.

Ze bezat ineens het vermogen om te veranderen in een jonge vrouw met rood haar, hoewel haar meester noch zijn vrouw hier ooit achter zijn gekomen. Met dit nieuwe uiterlijk ontdekte ze dat haar menselijke trekken – manipulatie, verleidelijkheid, onafhankelijkheid – ook voor slechte dingen gebruikt konden worden. Uiteindelijk werd dit zo erg dat ze het kasteel uit is gejaagd. Haar meester en zijn vrouw hebben nooit geweten dat het meisje wat zoveel problemen veroorzaakte eigenlijk de kat was. Voor zover ze nog in haar sprookje kon leven, is ze op de vlucht geweest voor haar verleden.

Leona, zoals ze zichzelf in Storybrooke noemt, herinnert zich haar verleden ongeveer zoals het is - op het sprookjeselement na. In plaats van een molenaarsjongen die ze naar de top hielp, was ze een wees die zich naar een dure privéschool wist te liegen, waarna ze terugkeerde met een reputatie als hartenbreekster en een diploma Engels. Ze heeft een gemixt Spaans-Schotse afkomst en spreekt beide talen. Thuis in Storybrooke is ze gaan inwonen bij haar werk - wat bestaat uit het koken en schoonmaken voor een alleenwonende man waarmee ze geen relatie heeft. Natuurlijk zou ze wel wat willen doen met haar scholing, maar dat is nu eenmaal een moeilijk iets in een klein dorpje als Storybrooke.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samwise
Combination Character
avatar

Naam : Ryann
Aantal berichten : 62
Leeftijd : 27
Woonplaats : the Shire

Character sheet
Alias: Cheshire Cat
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Every adventure requires a first step. Trite, but true, even here.

BerichtOnderwerp: Re: Alanze 'Leona' Villanueva   do nov 01, 2012 8:22 am

I love jouw kader! =3
Ze is hoe dan ook goedgekeurd en je mag beginnen met spelen! Veel plezier~ ;D

_________________

                                                most everyone's mad here. you may have noticed that i'm not all there myself.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alanze 'Leona' Villanueva
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Character :: Character Introduction :: Accepted-
Ga naar: