IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rules

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jefferson
Rememberer
avatar

Naam : Celeste
Aantal berichten : 72
Leeftijd : 26
Woonplaats : The Internet~

Character sheet
Alias: Mad Hatter
Leeftijd: 29
Partner: There's no promise of a happy ending.

BerichtOnderwerp: Rules   wo okt 24, 2012 9:22 am

Als je hier bent, heb je waarschijnlijk het verhaal gelezen en ben je geïnteresseerd om lid te worden. Lees de volgende regels alsjeblieft goed door en houd je eraan:

ALGEMEEN
» Je personage heeft een naam en een alias; de naam is gewoon een hedendaagse naam, de alias hun naam als storybook character. Je gebruikt hun naam - dus niet hun alias - als naam voor je account.
» Bij 'Alias' op je character sheet vul je het sprookjespersonage in dat jouw personage is.
» Plagiaat is ten strengste verboden! Dit houdt in dat je geen teksten en/of berichten van anderen mag kopiëren en voor je eigen berichtjes mag gebruiken.
» Wees respectvol naar je medespelers toe en zoek geen ruzie! Is er op de een of andere manier toch ruzie gekomen, waarschuw dan een Moderator.
» Scheld niet op je medespelers! In-character kan dit natuurlijk wel.
» Geen powerplay! Dit wil zeggen dat je niet voor andere mensen dingen mag bepalen wat ze doen en/of wat ze zeggen in een berichtje.
» Praat in Algemeen Beschaafd Nederlands. Dat betekent geen chattaal! In overleg met je medespeler is Engels eventueel wel toegestaan.
» 18+ berichten zijn toegestaan. We willen echter wel graag dat je in de beschrijving onder de titel iets van een waarschuwing zet in deze gevallen.
» Dubbele accounts mogen. Houd ze wel allemaal actief!
» Reclame is toegestaan op het bord Affiliates na overleg met een van de beheerders. Reclame zonder overleg wordt verwijderd!
» Wacht a.u.b. met spelen tot je character is goedgekeurd!
» Derde waarschuwing is ban!

GAME-REGELS
» Probeer je personage zo realistisch mogelijk te spelen. In andere woorden; als in je karakter staat dat deze verlegen is, dan is het vrijwel onmogelijk dat deze opeens ontzettend luidruchtig is.
» Je kan in het spel doodgaan, door welke reden dan ook. Let wel: dood is dood.
» Je mag je mede-spelers niet vermoorden tenzij in overleg. Fictieve figuren die niet door iemand gespeeld worden mogen jouw personage in principe wel vermoorden.
» De tijd heeft 28 jaar stilgestaan in Storybrooke; hierdoor is niemand dus ouder geworden. De inwoners hebben dit zelf niet in de gaten gehad omdat ze onder invloed van de vloek stonden en staan. Je personage hoeft dus niet per se minstens 28 te zijn.
» Over het algemeen is het toegestaan alle leeftijden te spelen. Blijf in deze leeftijd wel realistisch!
» Genderbend mag; dit houdt in dat je een personage dat binnen een sprookje eigenlijk vrouwelijk is, ook mannelijk mag maken en andersom.
» Personages in Storybrooke hebben natuurlijk gewoon een voor- en achternaam zoals wij dat nu ook hebben.
» GEEN MAGIE. Storybrooke is een stadje in het 21e-eeuwse Amerika, waar geen magie meer te vinden is. Dit betekent dat je personage absoluut geen magische gaven/superkrachten heeft.
» Je personage hoeft niet per se uit een sprookje te komen; hij/zij mag uit elk fictief verhaal komen dat je maar kunt vinden. Uitgezonderd zijn mythologische figuren/goden; all magic comes with a price, en almachtige wezens zouden boven deze regel staan, en dus te machtig zijn. Je personage mag wel op een van de twee gebaseerd zijn, maar dan zonder de almacht die ze in hun mythes hebben.
» Als je een niet-sprookjes personage pakt, hou er dan rekening mee dat het verhaal ongeveer dezelfde setting moet hebben als een sprookje. Moderne personages kunnen dus wel als basis dienen, maar niet als daadwerkelijk verhaal. Je moet het dan omzetten naar een sprookjessetting, wat kort gezegd inhoudt: middeleeuws.

IN CHARACTER
» Niemand in Storybrooke kan zich zijn/haar leven als sprookjes personage nog herinneren.
» Wanneer je in Storybrooke woont, woon je daar al je hele leven. Denk je. Je kunt je immers je leven in een sprookje niet meer herinneren. Je bent geboren in Storybrooke en je blijft je hele leven in Storybrooke - er gebeuren immers slechte dingen met mensen die Storybrooke proberen te verlaten.
» In het verlengde daarvan betekent dat ook dat er geen vreemdelingen in Storybrooke komen. Kort gezegd, niemand komt, niemand gaat.

SPECIAL CHARACTERS
» Op de regels bij IN CHARACTER zijn er enkele uitzonderingen. Kijk voor meer informatie hier.

Voor vragen kun je bij Questions terecht, of je kan een PB sturen naar een van de beheerders. We wensen je in ieder geval heel veel plezier op OUaT!

_________________

You know what the issue is with this world?
Everyone wants a magical solution to their problem,
and everyone refuses to believe in magic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onceuponatime.actieforum.com
 
Rules
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: General :: Information-
Ga naar: