IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aria Mei Park

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aria

avatar

Naam : Elina
Aantal berichten : 202

Character sheet
Alias: Chinese Nightingale
Leeftijd: 17
Partner: Let me free, I'm not a caged bird

BerichtOnderwerp: Aria Mei Park   wo okt 31, 2012 11:03 am

C H A R A C T E R
Voornaam Aria Mei
Achternaam Park
Bijnaam A, Nightingale, ...
Leeftijd 17
Geslacht Girl
Baan Freelancer - Meestal muziekwinkel of achtergrondzangeres-
Geaardheid Biseksueel
Pet Een musje genaamd Melo

F A I R Y T A L E
Naam Nachtegaal
Verhaal De Chinese Nachtegaal
Bijzonderheden Orgineel nachtegaal, enorm prachtig stem die ervoor zorgde dat iedereen stopte met wat ze deden zolang ze zong. Kan de dood weglokken met haar stem.
I N S I D E
Hobby's Muziekinstrumenten bespelen, Zingen, Lezen, Rustige plekjes in natuur zoeken, ...
Likes Muziek, Open ruimten, Goed boek, Melo, Herfst,...
Dislikes Kleine ruimten, Zeer koude winters,...
Turn ons Muzikaal, Lang, Aardig, Dierenvriend,...
Turn offs Saai, Dierenbeul, Ongeïnteresseerd,...
Fears Claustrophobie, Doof worden, Melo verliezen

Karakter
Behulpzaam | Vrolijk | Vrij | Lichtjes verlegen | Rustig | Beleefd | Slim | Bescheiden | Onhandig | Gevoelig | Op sommige dagen snel geïrriteerd | Soms wat onopvallend, somber
Verleden In een prachtige kersenboom in het bos , enkele meters verder van het keizerlijke paleis, werd ze geboren. Een somber bruin vogeltje met een prachtige stem. Elke dag zong ze en elke dag werd iedereen die haar hoorde stil. Iedereen die haar hoorde, vond haar het mooiste in heel het keizerrijk van de keizer. In alle boeken die over het keizerrijk werd zij vernoemd. Wanneer de keizer deze las, werd hij nieuwsgierig naar deze nachtegaal die hij nog nooit gehoord of gezien had. Op een dag werd ze meegenomen naar de keizer door bedienden, zodat hij haar mooie gezang kon horen. Eerst vond hij het vogeltje maar dood normaal, een grijs muisje, tot ze begon met zingen. De koning was zo ontroert wanneer ze zong, dat hij spontaan begon te huilen. Meteen werden allerlei schatten aan haar aangeboden, maar het zien van de tranen van de keizer was de grootste schat die ze gekregen had. Meteen werd ze opgesloten in een goude kooi, de keizer wou haar nooit meer laten gaan. Elke dag zong ze bijna slaaf gewijs een liedje voor de keizer. Dit ging door totdat de keizer op een dag een metalen namaaknachtegaal kreeg. Deze was goudkleurig en bezet de prachtigste edelstenen. Niemand had nog aandachtig voor de kleine bruine vogel, nu er de namaakvogel was die even prachtig kon zingen, ook al was het altijd hetzelfde wijsje. Gelukkig hadden ze haar goude kooi open laten staan. Jaren gingen voorbij en ze leefde teruggetrokken in het bos, schrik dat ze ooit terug opnieuw opgesloten zou worden. Toen hoorde ze plots het verdrietige gejammer van de keizer. Hij smeekte de namaaknachtegaal, die blijkbaar stuk was gegaan, nog 1 laatste keer voor hem te zingen. Haar hart brak bij het horen van zijn smeekbeden. Zonder te twijfelen vloog ze naar de tak bij zijn raam en begon te zingen. De dood die in de kamer stond, hoorde haar en smeekte haar op zijn buurt om te blijven zingen. Op voorwaarde zou hij weggaan en de oude keizer laten leven. Zo gezegd zo gedaan, hartstochtelijk en steeds mooier bleef ze zingen tot de dood uiteindelijk wegging. De keizer smeekte haar om voor altijd voor hem te blijven zingen. Dit deed ze ook met slechts 1 voorwaarde dat ze vrij mocht blijven rondvliegen. Elke avond ging ze terug naar diezelfde tak voor de keizer zijn raam en zong hem inslaap.
Toen werd ze plots uit haar wereld geslingerd, waar ze zich niets meer van herrinert. Door het gebrek aan die herinneringen heeft ze deze leegte zelf opgevuld. Uit het niets onstond er een volledig verhaal dat ging van haar afkomst, tot wat ze allemaal gedaan had wanneer ze jong was. Ze is de dochter van een beroemd Italiaanse opera zangeres en een zakenman die half Chinees en half Koreaans is. Beide heeft ze nooit vaak in haar leven gezien. Door die reden is ze door een aantal nanny's opgevoed en vulde ze haar dagen met zingen, muziek instrumenten bespelen en lezen. Ooit heeft ze ook in haar verhaal in een kast opgesloten gezeten voor bijna 2 dagen. Haar nanny's dachten dat ze weggelopen was, maar ze had al die tijd in een donkere kast opgesloten geweest waardoor ze claustrofobie heeft gekregen. Zo had ze nog enkele andere dingen verzonnen. Enkele dagen nadat ze uit haar verhaal geslingerd was, had ze een arm zielig vogeltje gevonden dat uit zijn nest gevallen was. Een klein musje, dat blijkbaar naarmate het ouder werd ongelofelijk mooi kon zingen. Meteen was ze gehecht aan het beestje. Ze voedde het zelf op en liet het dan weer vrij, om te merken dat het altijd door een open raam terug naar binnen glipte of ergens in een boom bij haar in de buurt bleef. Vanaf die dag zijn zij en het vogeltje onafscheidelijk. De enige echte herinnering die ze heeft en meegemaakt heeft in Storybrook.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jefferson
Rememberer
avatar

Naam : Celeste
Aantal berichten : 72
Leeftijd : 26
Woonplaats : The Internet~

Character sheet
Alias: Mad Hatter
Leeftijd: 29
Partner: There's no promise of a happy ending.

BerichtOnderwerp: Re: Aria Mei Park   wo okt 31, 2012 11:11 am

Yes, very nice! <3 Ze is goedgekeurd en je mag beginnen met spelen! Veel plezier~ :]

_________________

You know what the issue is with this world?
Everyone wants a magical solution to their problem,
and everyone refuses to believe in magic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onceuponatime.actieforum.com
 
Aria Mei Park
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Character :: Character Introduction :: Accepted-
Ga naar: