IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Samwise Davies

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Samwise
Combination Character
avatar

Naam : Ryann
Aantal berichten : 62
Leeftijd : 27
Woonplaats : the Shire

Character sheet
Alias: Cheshire Cat
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Every adventure requires a first step. Trite, but true, even here.

BerichtOnderwerp: Samwise Davies   wo okt 31, 2012 2:09 am

C H A R A C T E R
Naam Samwise Peregrin Davies
Bijnaam Sammy, Sam, Pippin, Pip, Ches
Leeftijd 20 jaar (140 in Wonderland)
Geslacht Man
Geboortedatum 14 December
Sterrenbeeld Boogschutter
Geaardheid Panseksueel
Baan -

F A I R Y T A L E
Naam Cheshire Cat
Verhaal Alice in Wonderland
Bijzonderheden Was origineel een kat. Kon geheel of gedeeltelijk verdwijnen.

F A M I L Y
None

A P P E A R A N C E
Haarkleur: Donkerbruin
Haarstijl: Halflang, wavy
Oogkleur: Donkerbruin/zwart
Lengte: 1.77 m
Gewicht: 59 kg
Postuur: Normaal
Kledingstijl: Random
Littekens: .

P E R S O N A L I T Y
Nieuwsgierig, beleefd, intelligent, speels, kalm, snel verveeld

I N T E R E S T S
Hobby's: Zingen, verdwijnen en verschijnen, praten
Houdt van: Mad Hatter’s Hat, Wonderland, thee, raadsels, kennis, plezier, geheimen
Houdt niet van: Evil Queen, Queen of Hearts, The Red Queen, Queens in general, Storybrooke, paddenstoelen, bloed, politiek
Turn ons: Interessant
Turn offs: Niet interessant
Fears: Grote hoeveelheden water

H I S T O R Y
Als jonge kitten was Cheshire al een intelligente, maar speelse kat. Hij heeft nooit broertjes of zusjes of zelfs ouders gehad en was dus veelal alleen. Toch was praten al vroeg een van Cheshire's grootste hobby's. Hij zwierf graag rond, al pratende tegen zichzelf en ontmoette maar al te graag nieuwe mensen of wezens. Hij leerde snel en wist alles nog voor zijn eerste levensjaar over alles en iedereen in Wonderland. Cheshire begreep nog veel eerder dan dit dat iedereen in Wonderland 'Mad' was. Getikt. Een draadje los. Anders. Dit plezierde Cheshire in het bijzonder.

Een gewoonte die Cheshire ook al vroeg eigen maakte was zingen, rijmen en raadles. Hij vond het heerlijk mensen hiermee op het verkeerde been te zetten. Je kunt dezelfde mensen echter en helaas maar zo vaak van de wijs af brengen. Cheshire begon zich te vervelen en vertoefde hierna zijn tijd vooral in Tulgey Wood, wat een wirwar van bomen, struiken, borden en paden was, en The March Hare's huis voor een goed, lekker kopje thee.

Op een niet in het bijzonder speciale dag kwam hij een jongen tegen die hem niet bekend voorkwam. Dit was vreemd want Cheshire wist alles van Wonderland. Hij knoopte een gesprek aan met de jongen die zichzelf Jefferson (een vreemde naam die niet bijzonder bij Wonderland hoorde) noemde. Jefferson bleek interessant te zijn. Hij was zo anders dan iedereen hier (en hierdoor ook duidelijk 'Mad'). Na een lang gesprek besloot Cheshire echter zin te hebben in thee en verdween hij. Hij zag Jefferson voor een lange tijd niet meer.

Toen de jongen echter na jaren weer wederkeerde voelde Cheshire zich blij. Iets wat ook meteen zijn aandacht trok was de hoed die Jefferson op zijn hoofd had. En het was werkelijk. Zo'n. Mooie. Hoed. Cheshire begon al gauw met Jefferson rond te reizen. De naam Jefferson lag Cheshire echter nog steeds niet lekker in de mond en hij begon de jongen The Mad Hatter te noemen, of Hatter in het kort. De keer dat Cheshire Hatter had helpen weten te ontsnappen, was tevens de laatste keer dat hij hem ooit weer zag. The Queen of Hearts was echter niet blij met wat Cheshire had gedaan en wou hem laten onthoofden. Echter besloot iedereen dat het vrij lastig was om een kat te onthoofden die geen lichaam had.

Tijd verstreek en hij kwam Alice tegen, een lief naïef meisje die Cheshire oh zo veel aan Hatter deed denken. Het meisje wat echter op een totaal andere wijze in Wonderland gekomen dan Hatter. Met plagerijen en raadles hielp Cheshire Alice op weg, interesse verloren hebbend. Op deze manier begon een nieuw avontuur met Alice in Wonderland.

En toen kwam de vloek. Op het moment dat de vloek plaatsvond was Cheshire onzichtbaar, waardoor de vloek hem gemist heeft. Zo velen waren verdwenen uit Wonderland waarop Cheshire zich eenzaam begon te voelen. Op een andere niet in het bijzonder speciale dag vond hij in Tulgey Wood een voorwerp wat hem maar al te bekend voorkwam. The Mad Hatter's Hat! Cheshire verspilde geen moment en wist het portaal te openen.

Hij kwam terecht in een raar soort kasteel. Zo veel anders dan dat hij thuis gewend was. Wat nog veel vreemder was, was het feit dat Cheshire een jongen veranderd was. In Cheshire's ogen was alles 'mad', maar dit sloeg toch daadwerkelijk alles.

T R I V I A
» Cheshire's leeftijd in Wonderland is al reeds 140 jaar. In de mensenwereld is hij slechts 20 jaar. Omdat Cheshire een kat is tellen zijn levensjaren anders in de mensenwereld. Waar hij normaal 140 is, is hij nu 140:7, 20 jaar dus.
» Cheshire heeft de naam Samwise Peregrin Davies grotendeels uit een boek gehaald die zeer populair hier is genaamd 'Lord of the Rings'.

_________________

                                                most everyone's mad here. you may have noticed that i'm not all there myself.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Samwise Davies
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Character :: Character Introduction :: Accepted-
Ga naar: